h1

Ithaca Coffee Company

Touko 10, 2009

Coffee company

Mikäs sen ilahduttavampaa kuin löytää ennen käymätön kahviin, kahvin oheistuotteisiin ja monenlaisiin vietteleviin herkkuihin erikoistunut liike, eli gourmet shop. Kylässä olevien ystävien tarkkojen silmien ansiosta bongasimme Triphammer Mallilta viehättävän liikkeen nimeltä Ithaca Coffee Company. Johan alkoivatkin kahvintuoksuun erikoistuneet hajureseptorini kihelmöidä heti oven raosta pujahdettuamme.

Olemme toki käyneet Coffee Companyn Ithacan keskustassa sijaitsevassa haarakonttorissa, (osoitteessa 311 E. Green St., Gateway Commons), mutta tämä pääkonttori on jäänyt jostain syystä aiemmin huomaamatta. Keskustan kahvila on sen sijaan ollut yksi lemppareistani jo senkin erikoisuuden takia, että sen valikoimista löytyi jopa suomalaista hapankorppua.

Suurempi ICC löytyy osoitteesta 2255 N. Triphammer Rd, yli neljäkymmentä vuotta vanhasta suurehkosta liiketilasta, joka on jäänyt selvästi vähän matkan päässä sijaitsevan, suuremman ja modernimman Pyramid Mallin varjoon. Ithaca Coffee Company on kaupungin vanhin kahvinpaahtamo.

Viihtyisässä kahvilassa on tarjolla baristojen taiteilemia kahveja (ja teetä), pitkät hyllyrivilliset kahvin ja muiden kuumien juomien valmistamiseen tarkoitettua esineistöä, keraamisia mukeja, kaikenlaisia nameja – jopa hollantilaista lakritsaa, suklaata, gourmetherkkuja, juustoja ja paikallista olutta.

Paikka on erittäin silmänruokainen ja kulinaarisesti inspiroiva paikka, jossa mieluusti hypistelee ja tutkiskelee tuotteita pidemmänkin tovin. Sieltä vain tuskin pääsee ulos ostamatta mitään. Itselle tarttui sitten mukaan se hollantilainen lakritsipussi ja pöytään piti myös istahtaa siemaisemaan tuju tuplaespresso.

Paikkaa ei turhaan mainita kahvinrakastajan paratiisiksi ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: